• Посилання скопійовано

Увага! Невідомі особи здійснюють фішингову розсилку е-повідомлень від імені судів

Невідомі особи діють ніби від імені Державної судової адміністрації України та господарських судів України. Вони пропонують перейти за підозрілим посиланням на шкідливе ПЗ, з використанням підставної адреси суду в полі відправника

Увага! Невідомі особи здійснюють фішингову розсилку е-повідомлень від імені судів

Е-судочинство у своєму Телеграм-каналі зауважило, що невідомі особи здійснюють фішингову розсилку електронних повідомлень.

Вони діють ніби від імені Державної судової адміністрації України та господарських судів України, пропонують перейти за підозрілим посиланням на шкідливе програмне забезпечення, з використанням підставної адреси суду в полі відправника.

Е-судочинство підкреслило, що розсилка вищезгаданих повідомлень не здійснюється з поштових серверів Судової влади України та застерігають від переходу за підозрілими посиланнями в листах.

Наразі вживаються заходи, аби убезпечити користувачів від шахрайських дій.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»