• Посилання скопійовано

За порушення строків видачі дозволів посадовці будуть покарані!

Михайло Бродський створив у Держпідприємництві Управління контролю за додержанням вимог законодавства з питань дозвільної системи та ліцензування

За порушення строків видачі дозволів посадовці будуть покарані!

На початку осені Голова Держпідприємництва Михайло Бродський змінив структуру відомства. Як відокремлений підрозділ було створено Управління державного нагляду та контролю, основною функцією якого є здійснення контролю за додержанням вимог законодавства з питань дозвільної системи та ліцензування. Контроль здійснюється шляхом проведення планових та позапланових перевірок.

За скаргою підприємця, у вересні посадовими особами управління, було проведено позапланову перевірку дозвільного органу з питань розміщення реклами в місті Києві.

Причиною для скарги фізичної особи стала затримка видачі дозволу департаментом суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації.

За результатами перевірки, було виявлено факт порушення строків видачі документа дозвільного характеру, а саме дозволу на розміщення рекламного засобу. На керівника дозвільного органу посадовими особами було складено протокол про адміністративне правопорушення відповідно до ч.1 ст.166-10 Кодексу України про адміністративне правопорушення (сума штрафу 510 - 850 грн.). Матеріали справи направлені до суду.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»