• Посилання скопійовано

Несвоєчасна сплата військового збору через затримку відкриття рахунків: чи буде штраф?

У разі затримки з відкриттям рахунків податківці рекомендують податковим агентам акумулювати суми коштів, призначені для сплати військового збору, з метою їх подальшого перерахування на відповідні рахунки

Несвоєчасна сплата військового збору через затримку відкриття рахунків: чи буде штраф?

ДФСУ у "ЗіР" (категорія 132.06) відповіла на запитання: чи будуть притягуватись до відповідальності податкові агенти за порушення терміну сплати військового збору, з урахуванням затримки відкриття відповідних рахунків для сплати військового збору органами Держказначейства?

В такому випадку податківці рекомендують податковим агентам акумулювати суми коштів, призначені для сплати військового збору, з метою їх подальшого перерахування на відповідні рахунки.

У разі виконання зазначених дій податкові агенти не будуть притягуватись до відповідальності за порушення терміну сплати військового збору.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»