• Посилання скопійовано

За неподання звітності про обсяги імпорту/експорту алкоголю та тютюну - штраф

Відтепер штрафуватимуть не лише за відсутність ліцензії, а й за неподання, несвоєчасне подання чи подання звітів з недостовірними відомостями

За неподання звітності про обсяги імпорту/експорту алкоголю та тютюну - штраф

Мінекономрозвитку прийняло рішення про застосування штрафів у разі неподання чи несвоєчасного подання або подання з недостовірними відомостями суб'єктами господарювання звітів про обсяги імпорту та/або експорту спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів на підставі матеріалів щодо результатів опрацювання таких звітів Міністерством.

Відділ нетарифного регулювання опрацьовує звіти, готує матеріали стосовно застосування фінансових санкцій із зазначенням підстав для прийняття рішення про їх застосування і передає їх до відділу державного регулювання зовнішньоекономічних операцій.

Відділ державного регулювання зовнішньоекономічних операцій за участю інших структурних підрозділів Мінекономрозвитку (у разі потреби) розглядає повідомлення, що надійшли від органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, матеріали відділу нетарифного регулювання та протягом 30 днів з дати їх реєстрації в Мінекономрозвитку готує рішення про застосування фінансових санкцій або письмову відмову у застосуванні фінансових санкцій із зазначенням підстави (Наказ Мінекономрозвитку від 27.08.2014 р. №1036).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»