• Посилання скопійовано

За самовільне розміщення тимчасових споруд хочуть ввести адмінвідповідальність

Зареєстровано законопроект, яким передбачається встановити адміністративну відповідальність за самовільне розміщення тимчасових споруд

За самовільне розміщення тимчасових споруд хочуть ввести адмінвідповідальність

У Верховній Раді зареєстровано законопроект від 11.02.2015 р. №2106 "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за самовільне розміщення тимчасових споруд".

Так, за самовільне, тобто таке, що порушує встановлений законодавством порядок розміщення на території населених пунктів, а також за їх межами, тимчасових споруд пропонується накладати штраф від 300 до 500 нмдг з конфіскацією тимчасових споруд.

Ті самі дії, вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення, тягнутимуть за собою накладення штрафу від 500 до 600 нмдг з конфіскацією тимчасових споруд. 

За систематичне вчинення вищевказаних дій накладатиметься штраф від 600 до 900 нмдг з конфіскацією тимчасових споруд.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»