• Посилання скопійовано

Посилення відповідальності у сфері колективно-договірної діяльності: рекомендовано прийняти закон

23 травня комітет ВРУ рекомендував прийняти в цілому проєкт Закону №7629 зі змінами до КУпАП щодо посилення відповідальності у сфері колективно-договірної діяльності

Посилення відповідальності у сфері колективно-договірної діяльності: рекомендовано прийняти закон

Комітет на позачерговому засіданні 23 травня 2023 року розглянув законопроєкт №7629 і прийняв рішення щодо нього.

Члени Комітету розглянули проєкт Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності в сфері колективно-договірної діяльності (реєстр. №7629).

Цим законопроєктом пропонується забезпечення можливості практичної реалізації положень частини першої статті 32 Закону України «Про колективні угоди та договори» (у редакції законопроєкту за реєстр. №7628), у частині притягнення до відповідальності за порушення вимог законодавства під час укладення та виконання колективних угод і договорів.

Цей законопроєкт віднесено за предметом правового регулювання до міжнародно-правових зобов’язань України у сфері європейської інтеграції та сфері дії права Європейського Союзу і спрямовано на виконання низки Директив Європейського Парламенту та Ради Європейського Союзу.

Комітет прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді за наслідками розгляду прийняти законопроєкт у другому читанні та в цілому як Закон.

***

Читайте також: Посилення відповідальності у сфері колективно-договірної діяльності

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»