• Посилання скопійовано

Як сплачувати до бюджету штрафи за порушення в роботі з РРО?

Податківці зауважили, що сплачувати штрафні (фінансові) санкції за порушення норм регулювання обігу готівки та застосування РРО та/або ПРРО слід за кодом бюджетної класифікації 21080900

Як сплачувати до бюджету штрафи за порушення в роботі з РРО?

Податківці у підкатегорії 109.18 ЗІР зауважили, що Наказом Мінфіну від 14.01.2011 № 11 «Про бюджетну класифікацію» затверджено Класифікацію доходів бюджету, згідно з якою встановлено коди та найменування податків, зборів, платежів та інших доходів бюджету.

Ним для сплати штрафних санкцій за порушення норм регулювання обігу готівки та про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг визначено код 21080900.

Також у розʼясненні податківці підкреслили, що реквізити бюджетних рахунків містяться на вебпорталі ДПС за посиланням.

На нашому сайті всі реквізити містяться у відповідному сервісі ось тут

Від себе нагадаємо, що з 1 жовтня 2023 року СГ звільняються від відповідальності за вчинені ними порушення вимог Закону № 265 (крім порушень при продажу підакцизних товарів), якщо вони вчинені на ТОТ, території активних та можливих бойових дій. Інших винятків немає. 

Коли потрібно застосовувати РРО, а коли – ні? Які штрафи діють щодо порушень правил роботи з РРО? Як застосовуватимуться штрафи? Читайте в аналітиці від редакції.

 

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»