• Посилання скопійовано

Гончарук подав заяву про відставку

За словами Гончарука, він передав свою заяву Президенту з правом внесення в Раду. Цю інформацію підтвердив Офіс Президента

Гончарук подав заяву про відставку

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук подав у відставку. Про це він написав у своєму пості у Facebook.

Причина (з його слів) - події, що останніми днями розгортаються навколо злитих в мережу файлів, змонтованих з фрагментів записів нарад в Уряді. Їх зміст створює уявлення, ніби Прем'єр-міністр  і його команда  не поважають Президента.

Гончарук заперечує це: "Я прийшов на посаду - виконувати програму Президента. Він для мене взірець відкритості та порядності. Однак, щоб забрати будь-які сумніви нашої поваги і довіри до президента, я написав заяву про відставку і передав її президенту з правом внесення до Парламенту", - додав Гончарук.

Офіс Президента, своєю чергою, вже повідомив на сторінці у Facebook про отримання Президентом заяви Гончарука. 

В повідомленні зазначено, що Глава держави розгляне зазначену заяву. Про результати розгляду Офіс Президента України повідомить окремо.

***

UPD 17 cічня Глава держави розглянув звернення Олексія Гончарука, цього ж дня зустрівся з ним і поставив Уряду низку важливих завдань. Про це читайте в окремій новині.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»