• Посилання скопійовано

Положення про реєстрацію фізосіб у Держреєстрі зазнало змін

Мінфін уточнив правила реєстрації в Держреєстрі фізосіб для іноземців, які звернулася зі заявою про визнання їх біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту

Положення про реєстрацію фізосіб у Держреєстрі зазнало змін

Мінфін наказом від 10.07.2019 р. №294 (зареєстрований в Мін'юсті 01.08.2019 р. за №847/33818) вніс зміни до Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків.

У розділі III Положення уточнено, що для проведення реєстрації, внесення змін, отримання картки платника податків або відомостей з Державного реєстру іноземцем та особою без громадянства, яка звернулася зі заявою про визнання їх біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту, використовуються дані документа, що посвідчує особу:

  • копія паспортного документа іноземця та особи без громадянства, засвідчена територіальним органом ДМС за місцем перебування іноземця чи особи без громадянства в Україні та/або з відміткою про те, що оригінал такого документа отримано на зберігання територіальним органом ДМС;
  • довідка про звернення за захистом в Україні.

Цей наказ набере чинності через два місяці з дня його офіційного опублікування. Станом на 15.08.2019 р. не опублікований.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»