• Посилання скопійовано

Держреєстр прав на нерухомість працює з перебоями

Через переведення Держреєстру прав на нерухомість на нову платформу UB64 він поки працює з перебоями

Держреєстр прав на нерухомість працює з перебоями

ДП «НАІС» повідомляє, що проводить останній етап переходу на нову платформу UnityBase 64 (UB64) – доналагодження інфраструктури виходячи з фактичного навантаження та реакції системи (користувачів платформи з різними ролями – близько 65 тисяч). Через це Державний реєстр речових прав на нерухоме майно (ДРРП), Автоматизована система виконавчого провадження (АСВП) та Державний реєстр обтяжень рухомого майна (ДРОРМ) можуть працювати нестабільно.

Зараз співробітники ДП «НАІС» безперервно працюють разом з розробником програмного забезпечення, з кожною ітерацією поступово підвищуючи ефективність роботи платформи. На жаль, цей етап зайняв більше часу, ніж планувалося раніше. Ми остаточно його завершимо та вийдемо на планові показники працездатності в першій половині дня завтра, 6 квітня. Водночас, ми розуміємо потреби користувачів, та будемо намагатись вкластися у меншій проміжок часу.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності. Натомість, після фіналізації переходу на нову платформу, збільшиться продуктивність роботи серверів додатків, підвищиться відмовостійкість та збільшиться швидкість реакції на зміни.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДП "Національні інформаційні системи"

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»