• Посилання скопійовано

При Мінінфраструктури буде впроваджено цілодобову диспетчерську службу для автоперевізників

При Міністерстві інфраструктури буде створено диспетчерську службу, фахівці якої у цілодобовому режимі зможуть надавати консультації автоперевізникам. Відповідне доручення надав віце-прем’єр-міністр — міністр інфраструктури Б. Колесніков під час наради щодо нелегальних автоперевезень.

«Щоб будь-який автоперевізник, водій зміг отримати реагування на свою проблему, ми введемо цілодобову диспетчерську службу при Міністерстві інфраструктури», — сказав Б. Колесніков. Звертатися на цю лінію буде можливо з будь-яких робочих питань: як зі скаргами на роботу нелегалів, так і з заявами щодо порушень прав перевізників.

Планується, що обслуговуватимуть автоперевізників випускники навчальних закладів профільного напрямку, тобто досвідчені спеціалісти.

Ця служба повинна розпочати роботу вже через 30 днів.

Ще один крок назустріч автоперевізникам — створення сервера даних інспекторів Державної інспекції з безпеки на наземному транспорті, адже почастішали випадки, коли перевізників перевіряють «липові» інспектори. Маючи на меті отримання прибутку, вони не лише виступають проти нелегалів, але й створюють незручності для легальних перевізників.

Ця база даних повинна містити фотографії інспекторів, а також їхні особисті дані і бути відкритою для всіх. «Кожен водій, кожен перевізник повинен мати змогу перевірити, з ким має справу, а у разі порушення його прав — звернутися до Мінінфраструктури», — сказав Б. Колесніков.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»