• Посилання скопійовано

З ДАІ можна буде розрахуватися банківською карткою

У Криму в патрульних машинах ДАІ встановлять спеціальний термінал

Незабаром кримським водіям більше не доведеться сплачувати штраф за порушення правил дорожнього руху в банку, а потім із квитанцією їхати до МРЕВ. Тепер оплату можна буде здійснити банківською карткою через установлений в патрульній машині ДАІ спеціальний термінал.

Як розповів нам співробітник прес-служби УДАІ у АРК Микола Астапов, таке нововведення передбачене Державтоінспекцією України для зручності водіїв: «Чек просто прикріплятиметься до протоколу — і жодних проблем. Процедура добровільна. Ті, хто хоче платити по-старому, підуть в банк».

Термінали планується встановити у всіх патрульних машинах по всьому Криму протягом декількох тижнів. Проте чи приймати вони картки всіх банків, у ДАІ не змогли відповісти.

Катерина Середа

 

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»