• Посилання скопійовано

Визначено тарифи на перевезення пасажирів та багажу залізничним транспортом

Наказ Мініфраструктури від 19.03.2012 р. №170 «Про затвердження Тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні»

Мінінфраструктури наказом від 19.03.2012 р. №170 затвердило Тарифи на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні, які застосовуються на всіх лініях залізниць широкої та вузької колії загальної мережі Укрзалізниці, включених у постійну експлуатацію.

Ці Тарифи застосовуються для обчислення вартості проїзду пасажирів і перевезення багажу і вантажобагажу в поїздах (вагонах) внутрішнього прямого та місцевого сполучення формування залізниць України.

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції 23 березня 2012 р. за №447/20760 та набирає чинності з 02.04.2012 року у зв’язку з опублікуванням в "Офіційному віснику України" від 02.04.2012 р. №23.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»