• Посилання скопійовано

У нових українських автобусах з’являться паски безпеки

Паски безпеки і обмежувачі швидкості до кінця року встановлять лише на автобуси, які вироблятимуть в Україні, запевняють у Мінінфраструктури

Норму запровадять до кінця 2012-го. І діятиме вона лише для транспорту міжміського сполучення. Інші новації стосуються доріг. На всіх автошляхах першої категорії встановлять розподільчі бар’єрні огорожі. У народі — відбійники. Таким чином хочуть знизити рівень смертності. Таких трас в Україні третина.

В. Лозовий, голова департаменту ДАІ МВС України: «І бетонного, и металічного, тепер вони рекомендуються під час розроблення доріг, де в одному напрямку дві й більше смуги. Це у нас ми уникаємо такого виду ДТП, як виїзд на зустрічну смугу і зіткнення».

Ольга Подимай 

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»