• Посилання скопійовано

При Мінінфраструктури запрацювала диспетчерська служба для надання консультацій автоперевізникам

При Мінінфраструктури на виконання доручення віце-прем’єр-міністра України — міністра інфраструктури Бориса Колеснікова створено цілодобову диспетчерську службу для надання консультацій пасажирським автомобільним перевізникам.

У диспетчерській службі задіяні високваліфіковані досвідчені фахівці, до яких можна звернутися з будь-яким робочим питанням, подати скаргу, звернутися за порадою тощо. Телефон служби: (044) 351-47-40, факс: (044) 351-47-37, електронна пошта: gdiatcherg@avtotrans.gov.ua

Контактна інформація розміщена на сайті Мініфраструктури у розділі «Порушення автотранспортного законодавства» — підрозділ «Диспетчери гарячої телефонної лінії».

На цій же сторінці сайта можна буде ознайомитися з фактами порушень законодавства, які допустили автомобільні перевізники, — інформацією про нелегальних перевізників, самовільне створення автостанцій, недотримання правил перевезення пасажирів тощо. Обов’язково зазначатимуться регіон, де працює перевізник-порушник, напрямок руху, час та місце відправлення автобуса, розміщуватимуться фото- та відеоматеріали.

Крім того, у підрозділі «Державні інспектори Головавтотрансінспекції, які здійснюють державний контроль на автомобільному транспорті»кожен перевізник має змогу ознайомитися з фахівцями, які проводять перевірку їх діяльності. База даних містить фотографії інспекторів, а також їхні особисті дані.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»