• Посилання скопійовано

Янукович дозволив возити людей без ліцензії

Закон України від 22.03.2012 р. №4621-VI «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування міжнародних автомобільних перевезень»

Президент України Віктор Янукович підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування міжнародних автомобільних перевезень».

Про це UBR.UA повідомляє прес-служба Президента.

Закон виключає необхідність отримання ліцензії на здійснення перевезень пасажирів і вантажів і визначає перелік дозвільних документів та ліцензійних карток, потрібних для здійснення автомобільних перевезень пасажирів і вантажів.

Крім того, закон зобов’язує власників транспортних засобів, які здійснюють міжнародні автоперевезення, встановлювати контрольні пристрої — таксографи та забороняє перевезення із третьої країни та (або) до третьої країни нерезидентами України без отримання відповідних дозволів.

У новій редакції закону також враховано пропозиції щодо зміни назви центрального органу виконавчої влади у сфері транспорту на «центральний орган виконавчої влади, який забезпечує формування і реалізує державну політику у сфері транспорту».

 

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»