• Посилання скопійовано

Як отримати перепустку на проїзд до центру Києва?

В’їзд до центральної частини міста Києва під час проведення чемпіонату Євро-2012 з футболу здійснюватиметься за перепустками.

Для отримання перепустки необхідно звернутися з письмовою заявою на ім’я начальника Головного управління транспорту і зв’язку Київської міської державної адміністрації Є. Водовозова.

Заява складається в довільній формі, але обов’язково необхідно зазначати мету в’їзду до центральної частини міста, марку і номерний знак транспортного засобу. Перепустки надаватимуться безкоштовно.

Як повідомив сьогодні під час прес-конференції Є. Водовозів, таких перепусток буде видано всього 700 штук на все місто Київ з урахуванням аварійних машин, представників всіх служб КМДА, пов’язаних з роботами на Євро, представників міністерств, штабів тощо. Таке обмеження стосується всіх видів транспорту. Також Є. Водовозов зазначив, що ввезення до магазинів і ресторанів у центрі столиці продуктів здійснюватиметься в нічний час до 6-ї години ранку.

Нагадуємо, з 28 травня центр Києва на місяць перекрито для руху транспорту у зв’язку з проведенням чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Рух буде перекрито на площі Незалежності і по вул. Хрещатик на ділянці від вул. Інститутської до вул. Б. Хмельницького до 01.00 7 липня.

У дні проведення матчів 11, 15 і 19 червня на повному транспортному периметрі навколо стадіону й офіційної фан-зони обмеження запроваджується з 06.00 дня проведення матчу до закінчення гри і три години після її закінчення.

Джерело: прес-служба ДАІ

 

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»