• Посилання скопійовано

В Україні підвищать мито на іномарки

Міжвідомчою комісією України, що займається зовнішньою торгівлею, було вирішено підвищити мито на іномарки

При цьому документ з таким рішенням наразі не був оприлюднений і ще не набрав чинності, повідомив сьогодні міністр економіки країни Петро Порошенко. За його словами, нині щодо цього рішення проводяться консультації з великими торговими партнерами, і після закінчення переговорів рішення про підвищення мита буде оголошено. Порошенко зазначив, що у країні є всі підстави для підвищення мита. Адже в Україні протягом останніх 3-х років скорочувалося виробництво автомобілів, внаслідок чого було втрачено майже 12 тисяч робочих місць. А частка продукції іноземного виробництва постійно зростає. При цьому відомо, що Асоціація автовиробників України і провідні українські виробники автомобілів ще у травні 2012 року виступали за обмеження імпорту іномарок.

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»