• Посилання скопійовано

Змінено електронну пошту для подання документів на виїзд за межі України

З 10 березня 2023 р. буде змінено електронну пошту для подання документів на виїзд за межі України. Це стосується водіїв, які здійснюють перевезення для потреб ЗСУ, а також медичних вантажів, вантажів гуманітарної допомоги

Змінено електронну пошту для подання документів на виїзд за межі України

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України розповідає, що з 10 березня 2023 р. буде змінено електронну пошту для подання документів на виїзд за межі України відповідно до п. 2-8 постанови КМУ від 27.01.1995 №57 «Про затвердження Правил перетинання державного кордону громадянами України».

Змінюється електронна пошта для подання документів щодо пропуску військовозобов’язаних водіїв через державний кордон.

З 10 березня 2023 р. пакети документів щодо перетину кордону водіями, які здійснюють перевезення для потреб Збройних Сил, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, а також медичних вантажів, вантажів гуманітарної допомоги автомобільними транспортними засобами, прохання подавати на електронну адресу peretyn@mtu.gov.ua.

Джерело: Міністерство інфраструктури

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»