• Посилання скопійовано

Після звільнення Ярошенка Азаров написав заяву про відставку

Після відставки Федора Ярошенка з посади міністра фінансів України прем’єр-міністр Микола Азаров також написав заяву про "звільнення за власним бажанням".

Про це з посиланням на власні джерела пише видання Главком.

Однак, як повідомило джерело, президент України Віктор Янукович відставку Азарова не прийняв, а наполегливо "попросив" зачекати і попрацювати до весни.

За інформацією видання, у березні Партія регіонів планує провести з’їзд, за результатами голосування на якому партія отримає новий "перший номер", а країна, відповідно, - нового прем’єр-міністра.

Як прогнозує видання, найбільш ймовірно, що після відставки Азарова через парламентські процедури "переведуть" на поки що вакантний пост голови Рахункової палати.

Нагадаємо, 18 січня президент прийняв відставку Федора Ярошенка з посади міністра фінансів і призначив на звільнене місце Валерія Хорошковського. Багато політологів називали Ярошенка "останньою людиною Азарова" в Кабміні і після його відставки передбачали швидкий відхід прем’єра.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»