• Посилання скопійовано

Чехія посилює правила видачі віз і надання дозволів на проживання вчора

Основні положення законопроекту вже схвалив уряд Чехії, документ ще повинен затвердити парламент

Після вступу закону у дію, іноземці, які бажають відвідати Чехію, муситимуть мати медичне страхування та документ про достатнє фінансове забезпечення своєї подорожі. Мінімальна сума залежатиме від виду дозволу на проживання.

Отримати дозвіл на тимчасове проживання на підставі працевлаштування можна буде за наявності вакансії, внесеної до списку робочих місць, які дозволено займати іноземцям. Список складатиме міністерство праці і соціальних справ.

Разом з посиленням згаданих правил, владаЧехії також має намір спростити умови отримання чеського громадянства. У країні підготовлено законопроект про подвійне громадянство. Документ передбачає можливість залишати попередній паспорт при отриманні чеського.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»