• Посилання скопійовано

Фанатам доведеться розщедритися на польську візу

Віза буде багатократною і терміном перебування на 30 днів

Українським фанам, як і всім іншим, все-таки доведеться заплатити за польську візу 35 євро. «Уболівальники отримають візи за наявності оригінальних квитків або документів на право отримання квитка при вході на стадіон», — повідомив консул польського консульства Марцин Зеневич, додавши, що у цьому разі також знадобиться страховий поліс. Віза буде багатократною і терміном перебування на 30 днів.

А ось ті, кому не вдалося дістати квитки на стадіон, отримуватимуть візи на загальних підставах. Генконсул Польщі у Львові Ярослав Дрозд просить звертатися за візами заздалегідь: «Уявіть, що Україна у групі Д посідає 1-е місце і виходить у чвертьфінал. І ця ситуація з′ясується 23 червня. А з 12.00 24 червня до 28 червня у нас буде 3 дні, щоб видати візи всім бажаючим поїхати на гру до Варшави».

Для тих, хто захоче отримати візи у цей період, відкриють «зелений коридор». Тобто у системі «е-консулят» реєструватися не треба, а можна буде стягнути анкету на сайті консульства, заповнити і прийти у «живу» чергу під стіни консульства.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»