• Посилання скопійовано

Для встановлення тарифів на послуги водопостачання подайте заяву

НКРЕКП затвердила Процедуру встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення

Для встановлення тарифів на послуги водопостачання подайте заяву

НКРЕКП постановою від 15.01.2015 р. №13 затвердила Процедуру встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

Процедура застосовується НКРЕКП при встановленні тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення та поширюється на суб'єктів господарювання, які є виконавцями послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення та державне регулювання діяльності яких здійснює НКРЕКП.

Для встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення заявник подає до НКРЕКП у паперовій та електронній формах заяву про встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, а також розрахунки, підтвердні матеріали і документи, що використовувалися під час проведення таких розрахунків:

1) пояснювальну записку щодо необхідності встановлення тарифів, яка включає обґрунтування планових витрат виконавця послуг за їх складовими та аналіз результатів фінансово-господарської діяльності за базовий період і очікувані зміни у плановому періоді;

2) копію рішення про встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води;

3) копії розпорядчих документів про облікову політику виконавця послуг;

4) розрахунок тарифів на плановий період:

річний план надання послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення;

розрахунок повної собівартості та середньозваженого тарифу на послугу з централізованого постачання холодної води;

розрахунок повної собівартості та середньозваженого тарифу на послугу з водовідведення;

5) натуральні показники витрат виконавця послуг, безпосередньо пов'язані зі збутом послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення.

У разі відповідності заяви та доданих до неї документів вимогам, установленим у розд. II Процедури, НКРЕКП розглядає їх протягом 30 календарних днів з дня надходження заяви.

Рішення про встановлення тарифів оформлюються постановами НКРЕКП. До рішення про встановлення тарифів додається структура тарифів.

Копія постанови НКРЕКП про встановлення тарифів, їх структури надсилається заявнику листом протягом 5 робочих днів з дня набрання чинності цією постановою.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»