• Посилання скопійовано

Надзвичайний стан зараз не потрібен, - Аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запевнив, що на даному етапі для боротьби з епідемією коронавірусу не потрібне запровадження надзвичайного стану

Надзвичайний стан зараз не потрібен, - Аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запевняє, що на даному етапі для боротьби з епідемією коронавірусу не потрібне запровадження надзвичайного стану.

Про це він заявив у коментарі виданню"Українська правда", - повідомляє прес-служба МВС України.

"Для забезпечення карантину нам цілком досить оголошення режиму надзвичайної ситуації, який зараз діє в Києві і інших містах. Надзвичайний стан зараз не потрібен. Він передбачає обмеження конституційних прав. Для боротьби з вірусом нам це ні до чого. Його запровадження може бути тільки крайнім заходом", - заявив міністр.

***

Читайте також:

Джерело: Єдиний портал органів системи МВС України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»