• Посилання скопійовано

Увага! Уряд продовжив дію надзвичайної ситуації до 30 червня

На черговому засіданні КМУ 21 квітня було затверджено постанову щодо продовження дії надзвичайної ситуації через коронавірус на території України до 30 червня

Увага! Уряд продовжив дію надзвичайної ситуації до 30 червня

На засіданні КМУ 21 квітня Шмигаль наголосив, що Уряд продовжує до 30 червня режим надзвичайної ситуації.

За інформацією з профіля Шмигаля в Телеграм, надзвичайна ситуація насамперед стосується органів державної влади та їх постійної готовності до протидії пандемії. Окремо Шмигаль підкреслив: "Це ще одне нагадування всім українцям, що ми маємо залишатися обачними та обережними. Адже від цього залежить здоров’я та життя наших близьких". 

Також він підкресдив, що особливо таку обачність та свідоме ставлення ми маємо показати в період травневих свят та Великодня. У ці дні Уряд закликав людей залишатися вдома.

Шмигаль також підкреслив, що масові скупчення людей на Великдень можуть призвести до нової хвилі захворюваності. 

 

UPD_24/04/2021

24 квітня з'явився й сам текст постанови від 21.04.2021 р. №405. Нею внесено зміни до:

  • постанови КМУ №1236, якими продовжено загальнонаціональний карантин в Україні до 30 червня 2021 року;
  • розпорядження КМУ №338-р, яким продовжено також до 30 червня дію надзвичаййної ситуації в Україні. Як зауважив Д. Шмигаль, надзвичайна ситуація насамперед стосується органів державної влади та їх постійної готовності до протидії пандемії.

Постанова №405 набрала чинності 24 квітня 2021 року (з дня її офіційного опублікування в "Урядовому кур'єрі" №79 (6947)). Про це ми писали тут.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Русанова Ганна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»