• Посилання скопійовано

У червоних зонах Кабмін дозволив торгівлю добривами

Кабмін підкоригував перелік КВЕДів та вніс зміни до постанови №1236

У червоних зонах Кабмін дозволив торгівлю добривами

Нагадаємо, що з 10 квітня діють новий перелік КВЕДів та порядок отримання карантинної допомоги 8000 грн. Про це ми розповідали тут.

І ось Кабмін постановою від 21.04.2021 р. №374 уже вніс до них незначні зміни. А саме:

1. У постанові №1236 уточнено, що на території регіонів, на яких установлена "червона" зона, не забороняється приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням і садивним матеріалом (квітами, рослинами), добривами; засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів господарювання;

2. У Переліку КВЕД у графі “Код” цифри “47.76” (роздрібна торгівля квітами, рослинами, насінням, добривами, домашніми тваринами та кормами для них у спеціалізованих магазинах) замінено цифрами “47.76*”. А це означає, що допомогу можуть отримати СГ, які здійснюють діяльність за основним КВЕДом 4776, тільки за період червоної зони у лютому-березні.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

 

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»