• Посилання скопійовано

У 2022 році всі випускники отримають свідоцтва про повну загальну середню освіту

Усі випускники в будь-якому разі отримають свідоцтва про повну загальну середню освіту, а наступного року документ про освіту буде в електронному вигляді в «Дії»

У 2022 році всі випускники отримають свідоцтва про повну загальну середню освіту

Усі випускники в будь-якому разі отримають свідоцтва про повну загальну середню освіту, а наступного року документ про освіту буде в електронному вигляді в «Дії».

Про це на брифінгу в медіацентрі Україна-Укрінформ заявив голова Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак.

«Всі випускники отримають свідоцтва про повну загальну середню освіту. Всі наші діти прикріплені до своїх шкіл, і якщо вони виїхали в інший регіон чи навіть закордон і не можуть зв’язатися зі своїм закладом освіти, то вони можуть долучитися до будь-якої дистанційної школи і ця школа буде замовляти для них свідоцтво. Тобто всі діти в будь-якому разі мають отримати свідоцтво. Цим займається заклад освіти, це робить його керівництво, тому проблем з цим бути не повинно», – заявив Бабак.

Щодо онлайн-версії атестатів він зазначив, що формування документів про освіту в електронному вигляді можливе у наступному році.

«Ми хотіли запустити електронний атестат в "Дії", але зараз фізично не встигаємо цього зробити, бо одночасно треба робити зміни по державних реєстрах і у законодавстві, щоб отримати доступи до реєстрів. Але наступного року, я думаю, ми зробимо, щоб документ про освіту був в електронному вигляді в "Дії"», – сказав нардеп.

***

Джерело: УКРІНФОРМ

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»