• Посилання скопійовано

ВРУ знизила вік призову на строкову військову службу

Верховна Рада ухвалила закон про зниження граничного віку перебування громадян на військовому обліку призовників з 27 до 25 років. Відповідні зміни буде внесено до Закону про військовий обов'язок і військову службу

ВРУ знизила вік призову на строкову військову службу

30 травня Верховна Рада України прийняла за основу та в цілому урядовий законопроєкт №9281 про внесення змін до Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу». Про це повідомив постійний представник Уряду у ВРУ Тарас Мельничук. 

Законопроєкт розроблено за ініціативою Головнокомандувача Збройних Сил України з метою зменшення граничного віку перебування громадян на військовому обліку призовників з 27 до 25-річного віку. 

Проєктом Закону передбачено внесення змін до ст. 15, 18, 18-137 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», спрямованих на зменшення призовного віку для громадян з 27 до 25-річного віку.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»