• Посилання скопійовано

«Київстар» офіційно підвищив тарифи

Підвищення вартості дзвінків стосуватиметься в основному бізнес-планів, якими користуються корпоративні абоненти. У «Київстарі» обґрунтовують рішення ситуацією на ринку

Один із найбільших в Україні операторів мобільного зв’язку «Київстар» з 17 серпня підвищує вартість дзвінків на номери інших операторів.
Вартість однієї хвилини розмови в 11-ти тарифних планах (в основному тих, які використовують корпоративні клієнти) зросте на 26 ? 50% — до 1 грн 20 коп, йдеться в офіційному повідомленні компанії у газеті «Голос України».
Як зазначає «КоммерсантЪ-Україна», підвищення стосуватиметься тарифів «Бізнес 80», «Бізнес 120», «Бізнес 40», «Бізнес 60 Новий», «Бізнес 80 Новий», «Бізнес 120 Новий», «Бізнес 10», «Бізнес 50», «Бізнес 100», «Новий бізнес 150» і «Бізнес 20».
Раніше в цих тарифах вартість вихідних дзвінків на мобільні та фіксовані номери становила від 60 до 95 копійок на хвилину залежно від тарифного плану.
Також від 10 серпня підвищується плата за з’єднання для 8 передоплатних тарифних планів («Єдина ціна», «Багато слів», «Мій регіон», «З нами краще», «Найкращий», «SMS і розмови», «Стандарт», «Довгі розмови») — з 0,25 грн до 0,39 грн.
А з 15 серпня змінюються умови тарифного плану «Весняний» — вартість хвилини розмови в мережі «Київстар» зросте з 0,2 грн до 0,5 грн, у мережах інших операторів — з 0,7 до 1,25 грн.
У «Київстарі» пояснили, що рішення обґрунтоване ситуацією на ринку і жодним чином не пов’язане з вимогою Антимонопольного комітету знизити тарифи.
Нагадаємо, щоб виконати цю вимогу, «Київстар» вирішив зменшити вартість послуг у тарифному плані «Класичний». Вартість дзвінків всередині мережі для абонентів «Класичного» зменшилася з 0,15 грн до 0,1 грн за хвилину, SMS-повідомлень — з 0,5 до 0,35 грн, MMS — з 1 до 0,75 грн, інтернет-доступу — з 6 до 5 грн/МБ.

Джерело: ТСН

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»