• Посилання скопійовано

Українці почали рідше користуватися транспортом

Перевезення пасажирів автотранспортом скоротилося на 6,7%, морським транспортом — на 14,3%

За січень ? липень 2012 року послугами пасажирського транспорту в Україні скористалися 3,9 млрд пасажирів. Виконано пасажирську роботу обсягом 77,4 млрд пасажиро-кілометрів. Це становить відповідно 96,5% і 99,1% від обсягів січня ? липня 2011 року, свідчать дані державної служби статистики.
Перевезення пасажирів залізничним транспортом (з урахуванням перевезень міською електричкою) залишилися на рівні січня ? липня 2011 року, у т.ч. міською електричкою — зросли в 15,6 разу.
На Придніпровській залізниці перевезення пасажирів збільшилися на 0,2%. Перевезення пасажирів зменшилися на Південній залізниці на 1,3%, Одеській — на 2%, Львівській — на 2,3%, Донецькій — на 2%, Південно-Західній — на 4,3%.
Послугами автомобільного транспорту (з урахуванням перевезень фізособами-підприємцями) скористалися 2 млрд пасажирів, що становить 93,3% від обсягів перевезень пасажирів у січні ? липні 2011 року. Перевезення пасажирів автотранспортом фізосіб-підприємців зменшилися на 10,4%.
Перевезення пасажирів морським транспортом становили 85,7% від обсягів січня ? липня 2011 року. Підприємства Севастополя, що виконали 80,4% загальних обсягів морських перевезень пасажирів, зменшили перевезення пасажирів на 17,7%.

Джерело: ЛIГАБiзнесIнформ

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»