• Посилання скопійовано

У поштових відділеннях тепер можна платити за мобільний зв'язок, Інтернет і ТБ

У відділеннях Укрпошти з'явилася можливість оплачувати рахунки за послуги мобільного зв'язку, доступ до Інтернету і ТБ, що передбачено угодою з платіжною системою «ГлобалМані»

Зокрема, тепер у відділеннях зв'язку беруть плату на користь мобільних операторів «Київстар», МТС і Life, а також телеком-операторів «Воля», «Інтертелеком», «CDMA-Україна», VEGA, «Тримоб» (колишній «Утел») тощо. Список компаній, на рахунки яких приймається оплата у відділеннях зв'язку, постійно розширюється.
За словами Павла Богданова, заступника генерального директора Укрпошти, підприємство продовжує рухатися в рамках свого стратегічного плану. «Ми намагаємося дати можливість клієнтові економити свій час і отримувати максимум послуг в одному місці — відділенні. Нині ми надаємо вже близько 50 різних послуг, і цей список збільшуватиметься», — зазначив Павло Богданов.
Зі свого боку, директор з корпоративних відносин і контролю платіжної системи «ГлобалМані» Юрій Корж наголосив на своєчасності та актуальності такого партнерства: «Ми впевнені, що ці послуги будуть особливо затребувані в тих регіонах, де практично немає альтернатив для оплати», — сказав він.
Також у відділеннях «Укрпошти» можна поповнювати електронні гаманці користувачів системи «ГлобалМані».
Увесь цей перелік послуг вже доступний в більш ніж 5 тис. поштових відділень по всій Україні. Комісія при оплаті в поштових відділеннях становить 1,5%, але не менше 1,80 грн.

Джерело: УНН

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»