• Посилання скопійовано

Фінансування армії та безпека країни було, є і буде головним пріоритетом для Уряду, – Шмигаль

Усі податки, які громадяни та бізнес платять у бюджет, направляють на забезпечення військових

Фінансування армії та безпека країни було, є і буде головним пріоритетом для Уряду, – Шмигаль

Фінансування армії та безпека країни було, є і буде головним пріоритетом для Уряду. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів 6 грудня. 

«Зараз ми спрямовуємо більшу частину всіх бюджетних ресурсів саме на цю сферу. Абсолютно всі податки, які громадяни та бізнес платять зараз у бюджет, направляють на забезпечення наших військових», – відзначив очільник Уряду.

Як повідомив Денис Шмигаль, за час війни на фінансування армії та сектору безпеки Уряд виділив 1 трлн 130 млрд грн. На зарплати всім, хто зараз захищає Україну, було виділено 770 млрд грн. На закупівлю, ремонт і модернізацію техніки й озброєння ми виділили 176,2 млрд грн, що більше, ніж за останні 10 років.

«У бюджеті 2023 року ми також заклали необхідний ресурс, аби наші військові були забезпечені всім необхідним. Для розуміння наведу важливу цифру: зброї та техніки буде закуплено, модернізовано та відремонтовано на 300 млрд грн», – відзначив Прем’єр-міністр.

Денис Шмигаль привітав Збройні сили з професійним святом. Члени Уряду також вшанували пам’ять усіх, хто віддав життя за Україну, її свободу і незалежність.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»