• Посилання скопійовано

Cтартапи та підприємці-виробники можуть отримати безвідсоткову фіндопомогу

Проєкт спрямований на надання поворотної безвідсоткової фіндопомоги стартапам і підприємцям-виробникам на посилення та масштабування діяльності. У межах конкурсу кошти надаватимуться у двох категоріях: «Стартап» – 20 000 грн; «Масштабування» – 30 000 грн

Cтартапи та підприємці-виробники можуть отримати безвідсоткову фіндопомогу

Дія.Бізнес розповідає, що благодійний фонд «Це Крафт» за підтримки громадської організації «Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад» у межах соціальної складової соціального підприємства «Це Крафт» запрошує взяти участь у конкурсі 2023 року за програмою Револьверний Фонд «Це Крафт». Проєкт спрямований на надання поворотної безвідсоткової фінансової допомоги стартапам і підприємцям-виробникам на посилення та масштабування діяльності. У межах конкурсу кошти надаватимуться у двох категоріях: «Стартап» – 20 000 грн; «Масштабування» – 30 000 грн.

 

Для кого?

  • фізичні особи – підприємці;
  • юридичні особи, які провадять підприємницьку діяльність;
  • соціальні підприємства.

У категорії «Стартап» заявник має бути вже діючим підприємством або фізичною особою - підприємцем, мати досвід підприємницької діяльності та потрібні компетенції й навички у напрямі, за яким подає заявку.

У категорії «Масштабування» заявник має бути зареєстрованим юридичною особою або фізичною особою – підприємцем. Перевага надаватиметься мікропідприємцям і ремісничим організаціям.

Критерії оцінювання:

  • реалістичність бізнес-ідеї і її узгодженість з потребами регіону/області;
  • реалістичність виробничого плану і плану досягнення підприємством певного рівня дохідності;
  • наявність досвіду у сфері;
  • наявність команди та/або плану залучення спеціалістів і робітників;
  • креативність, унікальність бізнес-ідеї;
  • відповідність до цінностей «Це Крафт»: натуральність, екологічність, відтворення та модернізація культурної української спадщини.

 

Як взяти участь?

Заявки на участь у програмі приймаються до 12 травня 2023 року через заповнення гугл-форми за посиланням.

Джерело: Дія.Бізнес

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»