• Посилання скопійовано

Український бізнес може й надалі продавати товари на Amazon без комісії

Підприємці, які реалізують продукцію на Amazon, зможуть і надалі не сплачувати реферальну комісію за ставкою 7 – 17% з кожного продажу. Компанія продовжила дію спецумов для українського бізнесу до вересня 2024 року

Український бізнес може й надалі продавати товари на Amazon без комісії

Українські підприємці, які реалізують продукцію в європейських магазинах Amazon, зможуть і надалі не сплачувати реферальну комісію, яка становить 7 - 17% з кожного продажу. Компанія продовжила дію спеціальних умов для українського бізнесу до вересня 2024 року. 

«Завдяки збереженню вигідних умов від Amazon український бізнес зможе активніше розвиватися та масштабуватися на міжнародний ринок. Це можливість підтримувати економіку, знаходити нових клієнтів по всьому світу та популяризувати Україну за кордоном. Вдячний Amazon за підтримку українського малого й середнього бізнесу», – зазначив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Реферальна комісія – це відсоток, який сплачують компанії за кожен проданий товар на Amazon. Минулого року на прохання Міністерства цифрової трансформації компанія скасувала сплату цієї комісії для українського бізнесу. І щоб підтримати підприємців, зберігає спецумови ще на рік – до вересня 2024 року.

Завдяки цьому український бізнес отримує додатковий майданчик для розвитку власної справи та масштабування на нові ринки. Це можливість представити українську продукцію світові й залучити нових клієнтів. 

«З 6 вересня 2022 року на 12 місяців ми знизили реферальну ставку до 0% для всіх українських продавців у наших магазинах у ЄС та Великобританії. Компанія Amazon та її працівники послідовно підтримують Україну, і ця підтримка продовжується. Тому ми вирішили продовжити умови на наступні 12 місяців для українських продавців, які вже долучилися, а також для майбутніх продавців маркетплейсу», – зазначив Ксав’є Фламанд, Віцепрезидент EU Seller Services.

Нагадаємо: торік на звернення Мінцифри, Укрпошти та маркетплейс-промоушн-агенції Disqover Agency та Startup Ukraine компанія Amazon скасувала сплату комісії для українських підприємців, які продають товари на Аmazon UK та EU. За цей період понад 50 продавців скористалися спецумовами.

Джерело: Міністерство та Комітет цифрової трансформації України

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»