• Посилання скопійовано

Уряд удосконалив механізми підтримки сільгосптоваровиробників

Розширено перелік умов скасування рішень Мінагрополітики. Зокрема, у разі закриття отримувачем банківського рахунку в односторонньому порядку й у разі порушення 30-денного строку після укладення договору переказу усієї суми коштів своєї частки співфінансування

Уряд удосконалив механізми підтримки сільгосптоваровиробників

27 жовтня на черговому засідання Уряду було внесено зміни до:

  • Порядку надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства і
  • Порядку надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства.

Про це проінформував Тарас Мельничук у своєму Телеграм-каналі.

Зміни внесено в частині удосконалення механізмів підтримки суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у відповідних галузях.

Передбачено, серед іншого, що отримувач гранта зобов’язується створити робочі місця та працевлаштувати на них осіб на повну тривалість робочого дня зі встановленням обов’язкового мінімального рівня заробітної плати таких працівників.

Розширено перелік умов скасування рішень Мінагрополітики, зокрема, у разі закриття отримувачем банківського рахунку в односторонньому порядку та у випадку порушення 30-денного строку після укладення договору переказу усієї суми коштів своєї частки співфінансування.

Уточнено кількість працівників, необхідних для надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства. Скорочено перелік областей для здійснення посадок мигдалю.

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»