• Посилання скопійовано

Бізнес закликають економити електроенергію, – Шмигаль

За словами Шмигаля, зараз Уряд та енергетики закликають всіх і кожного зменшити споживання електроенергії. Особливо з 9 до 19. У цей період не слід включати одночасно потужні електроприлади

Бізнес закликають економити електроенергію, – Шмигаль

Д. Шмигаль у своєму Телеграм-каналі зазначив, що зниження температури, аварійні ремонти, обмежена робота сонячних електростанцій через хмарну погоду призвели до того, що в нашій енергосистемі зараз спостерігається дефіцит потужності.

"Укренерго" змушене залучати аварійну допомогу з Європи. Це екстрений захід, і не завжди гарантований.

Тому зараз Уряд та енергетики закликають всіх і кожного зменшити споживання електроенергії. Особливо з 9 до 19.

Не включайте одночасно потужні електроприлади. Переносьте прання на нічні години. Вимикайте світло у приміщеннях, які не використовуєте.

Торговельні центри, магазини, ресторани можуть зменшити інтенсивність освітлення вивісок та вітрин. Підприємства можуть переглянути свій виробничий процес з точки зору енергоефективності.

Все це дозволить уникнути запровадження графіків відключень. Відповідальне споживання електроенергії кожного з нас – це світло для всіх.

У цей час ремонтні бригади та енергетики не сидять склавши руки. Відновлювальні роботи тривають 24/7. Залучаємо допомогу партнерів, аби посилювати генерацію.

 

Разом подолаємо всі виклики.

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»