• Посилання скопійовано

Державна програма кешбеку має запрацювати у 2024 році

За словами голови Комітету ВРУ з економрозвитку, держпрограма кешбеку має запрацювати цього року. Українці отримуватимуть часткову компенсацію за оплату низки товарів, що братимуть участь у цій програмі

Державна програма кешбеку має запрацювати у 2024 році

«Купуй українське – отримуй кешбек – підтримуй українську економіку! В Україні планується запуск національного кешбеку «Купуй українське». Це нова урядова програма підтримки вітчизняних виробників»,інформує заступник Голови Комітету з питань економічного розвитку Олексій Мовчан. Її презентував Президент України Володимир Зеленський на платформі «Зроблено в Україні».

Купуючи українські товари, кожен з нас може підтримувати економіку, допомагати ЗСУ і наближати Перемогу. Це те, що кожен може зробити для країни та фронту. Адже з кожної гривні, витраченої на товари чи послуги вітчизняного виробництва, 20% йдуть до бюджету. А це – податки, зарплати військовим, розвиток сфери безпеки і оборони тощо.

Державна програма кешбеку має запрацювати цього року. Українці отримуватимуть часткову компенсацію за оплату низки товарів, що братимуть участь у цій програмі. Кошти зараховуватимуть на спеціальну картку.

«Кожен має пам’ятати, що фронт у нас один, і його «витягують» на собі наші воїни. Але щоб фронт був ефективним, потрібно, щоб ефективною та сильною була вся Україна, кожен, хто працює заради держави та ідеї», – наголосив Президент України.

Тож давайте купувати українське. Започаткуйте таку собі добру звичку – читати етикетки й обирати своїх.

Якщо ми як нація свідомо споживатимемо українське, наша держава зможе розвивати економіку, сферу безпеки і оборони, а отже, – наші ЗСУ зможуть швидше вигнати ворога.

***

Читайте такожЯк виграє економіка від національного кешбеку у відбудові житла?

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»