• Посилання скопійовано

Новий грант для бізнесу – до 15 000 євро від EU4Business: інформація від Мінцифри

Стартує новий грантовий конкурс для підприємців від «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація малого та середнього бізнесу»

Новий  грант для бізнесу – до 15 000 євро від EU4Business: інформація від Мінцифри

Залучайте до 300 тисяч євро на підтримку бізнесу. Міністерство цифрової трансформації України розповідає, що стартує новий грантовий конкурс для підприємців від «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація малого та середнього бізнесу». 

Подавайте заявку, якщо ви створюєте інноваційні продукти й послуги та плануєте розширення або експорт. На розвиток бізнесу зможете залучити до 15 тис. євро. 

Грантові кошти можна використати для:

  • купівлі обладнання, програмного забезпечення, сировини та інструментів;
  • збереження або створення робочих місць;
  • оренди приміщень, обладнання або програмного забезпечення; 
  • купівлі послуг, що підтримують виробництво, розвиток експортного та інноваційного потенціалу;
  • інших витрат, пов’язаних з транспортуванням, переїздом, перекваліфікацією.

Подати заявку на участь можна за посиланням.

Дедлайн – 10 березня.

Детальніше про критерії участі та процедуру проходження програми – за посиланням.

Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» співфінансується Європейським Союзом та Урядом Німеччини й реалізується Німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Проєкт втілено за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, а також національного проєкту Дія.Бізнес. Імплементувальний партнер ініціативи – Український фонд стартапів. Зміст публікації є виключною відповідальністю Українського фонду стартапів і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, Уряду Німеччини, GIZ.

Джерело: Міністерство та Комітет цифрової трансформації України

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»