• Посилання скопійовано

Укрзалізниця впровадила єдине цифрове вікно для вантажних перевезень

В Укрзалізниці наголосили, що «е.Портал УЗ-Карго» є більш сучасною та зручною альтернативою програмного продукту «АС Клієнт УЗ». Докладніше про це все – далі у новині

Укрзалізниця впровадила єдине цифрове вікно для вантажних перевезень

Укрзалізниця розповідає, що до єдиного цифрового вікна для роботи клієнтів з вантажних перевезень «е.Портал УЗ-Карго» вже приєдналося приблизно 2 тисячі замовників послуг та 5 тисяч користувачів. З 1 липня Укрзалізниця припиняє роботу системи «АС Клієнт УЗ», яка використовувалася вантажовласниками з 2011 року і  дотепер.

«е.Портал УЗ-Карго» – більш сучасна та зручна альтернатива програмного продукту «АС Клієнт УЗ». Тут користувачі мають доступ до електронних сервісів для організації перевезень вантажів, можуть отримувати інші послуги, пов’язані з ними, а також інформацію про події та зміни.

Також «е.Портал УЗ-Карго» надає можливість проведення спрощеної процедури укладання різних типів договорів, погодження замовлень на перевезення та інші супутні послуги, обміну електронними документами та даними щодо послуг з організації перевезень, у тому числі при вирішенні спірних питань, що виникли у процесі виконання перевезення та проведення розрахунків за них.

Окрім цього, «е.Портал УЗ-Карго» має сучасні засоби захисту інформації від несанкціонованих втручань у роботу системи та інших спроб зламу. При цьому АТ «Укрзалізниця» постійно проводить роботу з удосконалення роботи системи, і в подальшому нові електронні сервіси, пов’язані з вантажними перевезеннями, розміщуватимуться у системі «е.Портал УЗ-Карго».

Інші сервіси, зокрема АРМ Вантажовідправника, і робота у власних системах користувачів послуг через сервер модуля узгодження працюватимуть і надалі.

 

Довідково

Для коректної роботи особистого кабінету необхідно відкривати кабінет в одному з браузерів:

  • Google Chrome версії не нижче 113.0.5672.64;
  • Microsoft Edge версії не нижче 112.0.1722.68;
  • Mozilla Firefox версії не нижче 112.0.2.

Ознайомитись із системою «е.Портал УЗ-Карго» та підключитися до неї можна за посиланням.

Інформацію щодо вантажних перевезень можна отримати за телефоном служби підтримки «е.Портал УЗ-Карго» щодня з 08:00 до 20:00 за тел.: +38 (044) 4652222.

Джерело: Прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту «Укрзалізниця»

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»