• Посилання скопійовано

Міжнародний аеропорт Кишинів запроваджує безоплатне зберігання вантажів для українського бізнесу

Безоплатне зберігання вантажів надає компаніям з України доступ до нічних та ранніх рейсів з Молдови до Європи та інших країн, зменшить витрати бізнесу та сприятиме зростанню транзитного вантажопотоку з України

Міжнародний аеропорт Кишинів запроваджує безоплатне зберігання вантажів для українського бізнесу

Європейська Бізнес Асоціація радо інформує членські компанії, що в результаті плідної співпраці та досягнених домовленостей з Урядом Молдови, за сприяння Комітету з логістики та ЕВА Молдова адміністрацією Міжнародного аеропорту Кишинів було прийнято рішення про впровадження безоплатного зберігання вантажу протягом 24 годин після реєстрації на вантажному терміналі.

Це надає компаніям з України доступ до нічних та ранніх рейсів з Молдови до Європи та інших країн, зменшить витрати бізнесу та сприятиме зростанню транзитного вантажопотоку з України. Також адміністрація аеропорту розгляне можливість зміни розрахунку тарифу за зберігання на основі об’єму та ваги, а не вартості вантажу до вересня 2024 року.

Раніше Асоціація зверталась до адміністрації аеропорту та Міністерства інфраструктури та регіонального розвитку Молдови з відповідними пропозиціями. На думку експертів Асоціації, запровадження пільгового періоду для транзитного вантажу у аеропорту Кишинів сприятиме диверсифікації експортних потоків з України та позитивно вплине на залучення вантажів до Міжнародного аеропорту Кишинів.

Щиро вдячні колегам за це рішення та продуктивну співпрацю!

Джерело: Європейська Бізнес Асоціація

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»