• Посилання скопійовано

Мета моєї команди – досягти зростання економіки мінімум на 40% протягом п‘яти років, – Гончарук

Головний виклик для нового Уряду – економічне зростання України. Про це заявив О. Гончарук під час зустрічі Президента України з керівництвом ВРУ, КМУ, правоохоронних органів

Мета моєї команди – досягти зростання економіки мінімум на 40% протягом п‘яти років, – Гончарук

Урядовий портал розповідає наступне.

«Мета моєї команди – досягти зростання економіки мінімум на 40% протягом п‘яти років. Це швидке, амбітне, але реалістичне завдання. Економічне зростання створить в Україні близько 1 млн робочих місць», – сказав Олексій Гончарук.

До кінця місяця Уряд Гончарука представить нову Програму діяльності Кабінету Міністрів, яка вперше в історії буде написана за допомогою комп‘ютерної програми, а не на папері.

«Ця програма буде більш людиноорієнтованою. Найближчим часом ми представимо проект Державних універсальних стандартів. У ньому ми опишемо звичайні життєві ситуації, в які втручаються державні установи. Наприклад, ми опишемо, за який проміжок часу мають доїжджати швидка та пожежна до громадян. І, ґрунтуючись на ці стандарти, ми будемо реформувати державні структури», – сказав Голова Уряду.

Він додав, що завдання його команди – подолати бідність, бо вижити на існуючий прожитковий мінімум неможливо.

«Складовою частиною цього завдання є тарифи. Цифри в платіжках мають бути меншими, і ми зараз думаємо, як це зробити», – наголосив Олексій Гончарук.

Прем‘єр-міністр також підкреслив, що протягом наступних п‘яти років його команда має провести ряд складних реформ – валютну лібералізацію, податкову реформу, лібералізацію ринку праці та ринку землі. В планах Уряду також відбудувати 24 тис. км доріг та покрити всю територію якісним та швидким інтернетом.

За словами Прем‘єр-Міністра, наступний рік стане роком цифровізації країни. З 1 жовтня Уряд вже планує відмовитись від паперового обігу документами між державними органами влади. А до кінця року новий Уряд планує завершити повну інвентаризацію країни.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»