• Посилання скопійовано

Укрдержреєстр планує надавати витяги з реєстрів бізнесу та нерухомості в електронному вигляді

Наступним нововведенням, яке запровадить у своїй роботі Державна реєстраційна служба України може стати надання витягів із реєстрів бізнесу та нерухомості в електронному вигляді

Укрдержреєстр планує надавати витяги з реєстрів бізнесу та нерухомості в електронному вигляді

Про це заявив Голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона.

«Ми маємо розвивати сучасні технології. Щоб, наприклад, за допомогою єдиного цифрового підпису всі наші громадяни могли б в електронному вигляді отримувати витяги з будь-яких реєстрів – бізнесу чи нерухомості. Це буде дуже зручно і прозоро. Кожен зможе побачити, що і як відбувається. І для цього не потрібно буде навіть приходити до реєстраційних служб», - зазначив Дмитро Ворона.

Він також додав, що це стане суттєвим кроком для Укрдержреєстру щодо розвитку сучасних технологій.

Нагадаємо, що вже сьогодні громадяни можуть отримати витяги з реєстрів бізнесу та нерухомості через будь-яке відділення «Укрпошти». 

Джерело: Державна реєстраційна служба України

Рубрика: Суспільство і життя/Нерухомість, житло, земля

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Нерухомість, житло, земля»