• Посилання скопійовано

Встановлювати платіжні термінали повинні продавці, що використовують РРО

Лист Мінекономрозвитку від 07.05.2013 р. №3502-06/16081-12

Встановлювати платіжні термінали повинні продавці, що використовують РРО

Мінекономрозвитку нагадало, що суб'єкти господарювання, які провадять діяльність у сфері продажу товарів, громадського харчування та послуг і які відповідно до закону використовують РРО, повинні здійснити перехід на обов'язкове приймання електронних платіжних засобів для здійснення розрахунків за продані товари (надані послуги). 

Суб'єкт господарювання зобов'язаний забезпечити можливість використання спеціальних платіжних засобів при здійсненні розрахунків за продані товари відповідно до законодавства. 

Що стосується суб'єктів господарювання, які не використовують РРО, то законодавством не встановлено обов'язку щодо необхідності використання електронних платіжних засобів для здійснення розрахунків за продані товари такими суб'єктами.

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»