• Посилання скопійовано

Укрдержреєстр планує збільшити перелік послуг, що надаються через Укрпошту

Послуги Укрдержреєстру, які надаються через «Укрпошту», становлять близько 25% усіх адмінпослуг, агентом яких виступає цей національний поштовий оператор

Укрдержреєстр планує збільшити перелік послуг, що надаються через Укрпошту

Державна реєстраційна служба України буде розширювати перелік послуг, які надаються через «Укрпошту». Про це заявив Голова Державної реєстраційної служби України Дмитро Ворона.

«Сьогодні ми надаємо через «Укрпошту» десять наших послуг. Однак, я сподіваюся, що цього року розширимо їх перелік. І там будуть окремі елементи реєстрації нерухомості», - додав Дмитро Ворона.

Він також зазначив, що послуги Укрдержреєстру, які надаються через «Укрпошту», становлять близько 25% усіх адмінпослуг, агентом яких виступає цей національний поштовий оператор.

Нагадуємо, що з 1 листопада 2013 року громадяни України отримали змогу скористатися послугами Укрдержреєстру через відділення «Укрпошти».

Перелік послуг, які можна отримати через «Укрпошту»:

Проставлення апостиля на офіційних документах;

Державна реєстрація фізичної особи, яка має намір стати підприємцем;

Державна реєстрація змін до відомостей про фізичну особу – підприємця, які містяться в Єдиному державному реєстрі;

Державна реєстрація припинення підприємницької діяльності фізичною особою – підприємцем (за рішенням підприємця; у разі його смерті, оголошення померлим або визнання безвісти відсутнім; за судовим рішенням, що не пов`язано з банкрутством підприємця);

Державна реєстрація юридичної особи;

Державна реєстрація припинення юридичної особи в результаті її реорганізації (ліквідації, а також злиття, приєднання, поділу чи перетворення);

Державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи;

Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі;

Видача довідки з Єдиного державного реєстру;

Надання витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Джерело: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»