• Посилання скопійовано

Президент затвердив положення про Держкомпідприємництва

Указ Президента від 30.03.2012 р. №237/2012 «Деякі питання діяльності Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва»

Указ Президента України №237/2012 «Деякі питання діяльності Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва», що затверджує нове «Положення про Державну службу України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва» підписано 30 березня 2012 року. Про це повідомляє офіційний інтернет-ресурс президента України.

Згідно з новим положенням, на службу покладається низка завдань з реалізації державної політики у сфері розвитку підприємництва, державної регуляторної політики, державної політики у сфері ліцензування, дозвільної системи, нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, з яких у самому Держкомпідприємництва одними з основних виокремлюють:

— забезпечення контролю за дотриманням вимог законодавства з питань видачі документів дозвільного характеру;

— організація навчання та підвищення кваліфікації державних адміністраторів, узгодження їхніх кандидатур на призначення та звільнення;

— розроблення пропозицій щодо активізації фінансово-кредитної та інвестиційної підтримки підприємництва;

— забезпечення розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва;

— організація розроблення та забезпечення виконання державних цільових програм розвитку підприємництва;

— забезпечення координації та контролю за діяльністю Українського фонду підтримки підприємництва;

— організація взаємодії з громадськими організаціями підприємців, їхніми спілками й учасниками ринків за галузевим принципом.

Наголошується, що Кабінету Міністрів України доручено у місячний термін вирішити питання матеріально-технічного забезпечення діяльності Держкомпідприємництва.

 

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»