• Посилання скопійовано

Посадові особи інспекцій Держархбудконтролю мають право проводити позапланові перевірки

Лист Держархбудінспекції від 07.03.2012 р. №40-16-1620 «Щодо деяких питань проведення позапланових перевірок»

Держархбудінспекція роз’яснила деякі питання проведення позапланових перевірок.

Так, згідно із абз. 4 п. 7 Порядку здійснення державного архітектурно-будівельного контролю (постанова КМУ від 23.05.2011 р. №553) визначено, що підставою для проведення позапланової перевірки є необхідність проведення перевірки достовірності даних, наведених у повідомленні та декларації про початок виконання підготовчих робіт, повідомленні та декларації про початок виконання будівельних робіт, декларації про готовність об’єкта до експлуатації, протягом трьох місяців з дня подання зазначених документів.

Тож посадові особи інспекцій Держархбудконтролю мають право проводити позапланові перевірки з метою перевірки достовірності даних, наведених у декларації про готовність об’єкта до експлуатації.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»