• Посилання скопійовано

Змінено реквізити балансового рахунку Казначейства

Казначейство України інформує розпорядників та одержувачів бюджетних коштів щодо зміни реквізитів рахунків починаючи з 1 січня 2016 року

Змінено реквізити балансового рахунку Казначейства

Держказначейство інформує, що з метою реалізації Проекту централізації баз даних державного бюджету за видатками Казначейством України буде здійснено комплекс технічних заходів щодо закриття рахунків 35 групи та рахунків за балансовими 3125, відкритих в межах МФО головних управлінь Казначейства в областях, та відкриття відповідних рахунків в межах МФО центрального апарату Казначейства.

Нові рахунки 35 групи та рахунки за балансовими 3125 діятимуть починаючи з 01 січня 2016 року. При цьому Казначейством  з метою своєчасного повідомлення клієнтів щодо нових реквізитів рахунків та  недопущення великого об’єму картотеки нез’ясованих платежів на початку нового бюджетного періоду буде зроблено технічне відкриття нових рахунків до 24.12.2015.

Враховуючи це розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів слід починаючи з 24.12.2015 звертатись до органу Казначейства за місцем обслуговування для отримання нових реквізитів рахунків (окрім клієнтів, які знаходяться на обслуговуванні у центральному апараті Казначейства України).

Як зазначено на Урядовому порталі, рахунки за балансовим рахунком 3125 (Рахунок для зарахування до спеціального фонду державного бюджету власних надходжень бюджетних установ) будуть відкриті лише на код банку 820172 (Державна казначейська служба України).

Також з 1січня 2016 року рахунки за балансовим рахунком 3125 відкриті на код банку відмінний від 820172 (Державна казначейська служба України) будуть заблоковані.

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»