• Посилання скопійовано

Вимоги до операторів лотерей посилять

Президент України застосував право вето до закону «Про державні лотереї в Україні»

Зокрема, голова держави вказує на невідповідність іншим нормативним документам визначення у цьому законі лотереї, а також визначення операторів державних лотерей як дозвільних органів, оскільки відповідно до Закону «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» вони такими не є.
В. Янукович також пропонує не обмежувати за кількістю операторів державних лотерей (законом передбачено не більше 5 зі структурними підрозділами у регіонах), що працюють в Україні, а також скасувати їх конкурсний відбір, бо це обмежує конкуренцію у цій сфері. Також Президент пропонує встановити жорсткіші вимоги до операторів, передбачивши наявність досвіду роботи на лотерейному ринку.

Джерело: Судово-юридична газета

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»