• Посилання скопійовано

Порядок отримання ліцензії на імпорт лікарських засобів

Наказ МОЗ від 27.02.2013 р. №168

Порядок отримання ліцензії на імпорт лікарських засобів

Мінохорони затвердило Порядок перевірки перед видачею ліцензії на провадження господарської діяльності з імпорту лікарських засобів. 

Так, підставою для проведення перевірки є заява суб'єкта господарювання про видачу ліцензії з імпорту лікарських засобів або заява про видачу копії ліцензії на імпорт лікарських засобів, які подаються до Держлікслужби як до органу ліцензування.

Перевірка проводиться не пізніше 6-го робочого дня від дня надходження заяви суб'єкта господарювання про видачу ліцензії (копії ліцензії).

Строк здійснення перевірки не може перевищувати 3-х робочих днів. 

Перевірці підлягають матеріально-технічна база, кваліфікація персоналу, умови щодо контролю за якістю лікарських засобів, що будуть ввозитися на територію України, суб'єкта господарювання за місцем безпосереднього провадження господарської діяльності.

За результатами перевірки складається відповідний акт у двох примірниках. В останній день перевірки два примірники акта підписуються особами, що проводили перевірку, та суб'єктом господарювання або уповноваженою ним особою.

У разі відмови суб'єкта господарювання у проведенні перевірки Держлікслужба України приймає рішення про залишення заяви про видачу ліцензії або заяви про видачу копії ліцензії без розгляду, про що заявник повідомляється в письмовій формі із зазначенням підстав залишення заяви без розгляду.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»