• Посилання скопійовано

До 14 квітня посередникам у працевлаштуванні за кордоном слід відзвітувати до Мінекономіки

Усім ліцензіатам, які ще не подали до Мінекономіки декларацію про провадження господарської діяльності у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном, треба це зробити до 14 квітня

До 14 квітня посередникам у працевлаштуванні за кордоном слід відзвітувати до Мінекономіки

Міністерство економіки України у своєму Телеграм-каналі розповідає, що 14 квітня 2024 року відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав трудових мігрантів та боротьби з шахрайством у працевлаштуванні за кордоном» ліцензії, видані суб’єктам господарювання до набрання чинності цим Законом, а саме до 14 жовтня 2023 року, втрачають чинність.

Нагадуємо усім ліцензіатам, які ще не подали до Мінекономіки декларацію про провадження господарської діяльності у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном, зробити це у встановлений законодавством термін.

З інструкцією щодо подання декларації можна ознайомитися за цим посиланням.

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»